En 5 sider lang rapport om "enzym forsøg med bromelin" Indledning Gelatine er et protein som man udvinder af griseknogler og grisehud. Det er i stand til at koagulere, derfor anvendes det i vingummier og diverse desserter. Når gelatinen opløses, kan det blandes med andre næringsstoffer, hvorefter de koagulerer sammen med proteinet. Enzymer er proteiner og katalysatorer hvilket betyder, at de er med til at fremskynde en proces. F.eks. hvis vi har en peptidkæde eller kulhydratkæde, kan enzymerne gå ind og spalte det til mindre stykker.
Afsætning
Skriftlig eksamen Maj 2009. Spørgsmålene lyder: 1. Gør rede for Build-A-Bear Danmarks internationalisering. 2. Sammenlign kulturen i Tyskland og Danmark og diskuter på baggrund heraf Build-A-Bears indtrængning på det tyske marked. 3. Analyser konkurrenceforholdene i detailleddet på det...
Afsætning
Afsætning – Cocio Denne opgave sætter fokus på virksomheden Cocio A/S, og udviklingen af det danske kakao marked de sidste par år. Cocio har i flere år været kendt for deres unikke smag, og er i dag et af de mest omtalte produkter inden for kakaodrikke. Cocio blev grundlagt i 1951, Esbjerg...
Afsætning
Afleveringen er udarbejdet på baggrund af følgende opgaver: 1. Karakteriser kort Bang & Olufsens produkter samt deres mærkestrategi 2. Vurder hvilken prisfastsættelsesmetode Bang & Olufsen gør brug af 3. Vurder om Bang & Olufsens produkter kan betegnes som priselastiske eller uelastiske...